سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

آیت الله رئیسی در گفتگو با نخست وزیر نروژ: حماس دولت قانونی غزه و جنگ با آن جنگ با دموکراسی است

آیت الله رئیسی در گفتگو با نخست وزیر نروژ: حماس دولت قانونی غزه و جنگ با آن جنگ با دموکراسی است رئیس جمهور در پاسخ به تماس تلفنی نخست وزیر نروژ با بیان اینکه حماس، دولت قانونی، منتخب و مشروع غزه است، تصریح کرد: جنگ با حماس جنگ با دموکراسی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور شامگاه شنبه در پاسخ به تماس تلفنی یوناس گاهر اشتوره نخست وزیر نروژ ضمن استقبال از موضع این کشور در توقف هر چه سریع‌تر جنگ و کشتار غیرنظامیان در غزه، بر ضرورت تلاش‌های بین‌المللی برای رفع محاصره و امدادرسانی فوری به این منطقه تاکید کرد.


وی همچنین از آمادگی وزارت دادگستری نروژ برای تحقیق در خصوص جنایات جنگی در غزه استقبال و آمادگی کشورمان برای همکاری در این زمینه را اعلام و تاکید کرد که نباید جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و حمایت آمریکایی‌ها از این جنایات بدون کیفر بماند.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه حماس، دولت قانونی، منتخب و مشروع غزه است، تصریح کرد: جنگ با حماس جنگ با دموکراسی است.

 

رئیسی کشته شدن 10 هزار نفر از جمله 4 هزار کودک فلسطینی را نتیجه ارسال گسترده سلاح و تجهیزات از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی دانست و افزود: اینکه تقریبا در هر 10 دقیقه یک کودک در غزه به قتل برسد، مصداق بارز جنایت علیه بشریت، نسل‌کشی و بسیار هولناک است و سکوت مشمئزکننده و حتی حمایت تسلیحاتی و ارسال تجهیزات از سوی آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی به رژیم صهیونیستی گواه استانداردهای دوگانه غرب و شراکت آشکار این کشورها در جنایات صهیونیست‌ها است.

 

وی با اشاره به صدور حداقل 180 قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، بی‌اثر بودن این قطعنامه‌ها در تغییر رفتار و عمل رژیم صهیونیستی را خاطرنشان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران راهکاری دمکراتیک و عادلانه برای حل مسئله فلسطین مبتنی بر ایده هر فلسطینی یک رای را ارائه کرده که در سازمان ملل نیز ثبت شده است.

 

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از این مکالمه با اشاره به فهرست بلند بالای صدها زن و شهروندان عادی که در آمریکا، انگلیس، فرانسه و برخی دیگر از کشورهای غربی مدعی حقوق بشر بدون هیچ دلیل موجهی به دست پلیس این کشورها کشته یا شکنجه شده‌اند، گفت: کشورهای غربی بدون کوچک‌ترین اقدامی برای رسیدگی به چنین اقدامات ضد حقوق بشری در کشورهای خود، با توسل به اخبار و گزارش‌های مغرضانه گروه‌های خاص برای دیگر کشورها پرونده‌سازی کرده و به آنها اتهام نقض حقوق بشر می‌زنند.

 

رئیسی در این مکالمه خواستار آن شد که کشورهای اروپایی مدعی حقوق بشر به بررسی نقض حقوق بشر در اروپا و آمریکا بپردازند.

 

«یوناس گاهر اشتوره» نخست وزیر نروژ نیز در این مکالمه تلفنی با بیان اینکه جهان امروز در وضعیت پیچیده و دشواری قرار دارد، تصریح کرد: نروژ از نقش مهم و موثر جمهوری اسلامی ایران در منطقه اطلاع دارد و ضمن قدردانی از تلاش‌های شما در زمینه کنترل تنش‌ها خواهان تعامل با ایران برای یافتن راهکارهای جدید در راستای حل و فصل بحران فلسطین هستیم.

 

نخست وزیر نروژ با بیان اینکه کشورش بر توقف فوری خشونت و درگیری‌ها تاکید دارد، خاطرنشان کرد: ایران و نروژ می‌توانند با استفاده از کانال‌های دیپلماتیک برای یافتن راهکار توقف فوری درگیری‌ها، رفع محاصره و امدادرسانی به مردم در غزه رایزنی و همکاری کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار